Dåtid, nutid, framtid: Jubileum i Hökarängen 9/9

Eventbild för Dåtid Nutid Framtid, en kväll med Dockhaveri på Hökarängens antikvariat

Nu på lördag är det dags! Dockhaveri vill fira sin dåtid, nutid och framtid med er! Det gör vi genom en uppläsningskväll på Hökarängens antikvariat. Kom och lyssna på gamla och nya dockhaverister som läser ur texter skrivna och ibland utgivna i det förflutna, sånt vi skriver på nu och som kanske kommer att ges ut av Dockhaveri eller någon annan framöver.
Vi kommer också att återbesöka några av våra kollektivt skrivna texter och särskilt hylla Aylin Bloch Boynukısas bok Min käft är fylld av tänder och tid, Dockhaveris första bok efter den kollektiva Antidebuten. Dessutom bjuder vi på flera små releasefester i festen och låter de böcker av Anna Nygren, Lidija Praizović och Maria Margareta Österholm som inte fått någon fest på grund av pandemi och annat skina lite extra. I korten finns även en läsning ur den kommande översättningen av Leslie Feinbergs Stone Butch Blues.
Kom! Lyssna! Köp böcker! Prata! Skåda in i framtiden, förundras över nutiden och blicka in i det förflutna!
Hökarängens antikvariat öppnar vid 18 och läsningarna börjar 18.30.

Föranmäl dig och säkra din plats till hokarangensantikvariat@gmail.com. Det är mycket möjligt att det blir fullt!

Tid: Lördag 9/9 september
Plats: Hökarängens antikvariat, Pepparvägen 4 i Farsta (HITTA HIT!)
Eventlänk: https://www.facebook.com/events/7093125300716173

Dockhaverister och författare som läser under kvällen:
Agnes Gerner
Anna Lindberg
Anna-Beda Maślanka
Anna Nygren
Hanna Riisager
Ika Jorum
Katja Björkdahl
Lidija Praizović
Majk Michaelsdotter
Maria Margareta Österholm
Mia Axelsson
Sara Shamloo
(namn kan tillkomma eller försvinna)