Nathalie är här!

Vår nya bok Nathalie av Anna Nygren är äntligen här! Nathalie är en roman om flickor, hästar, nej rådjur, sjukdom, begär och ett intensivt kärleksbästisskap som sträcker sig från barndom och tonår genom tid och rum. Kort sagt, berättelsen om extra ALLT, i ett lika hänförande omslag av Gerda Boström.

Vi i Dockhaveri befinner oss just nu på Littfest där Nathalie såklart har figurerat på vårt bokbord. Dessutom är Ylva Emel Karlsson här och har pratat om vår nyutgåva av Stone Butch Blues som kommer senare i år.

Om du inte kunde komma så kan du höra Anna Nygren läsa ur Nathalie här. Vi rekommenderar också Queers mot kapitalisms intervju med Ylva Emel om Stone Butch Blues tidigare i veckan.
Nathalie finns att köpa i vår shop och är snart ute i handeln!
För recensionsexemplar, skriv till hej@dockhaveri.se