Omslag på de sex enovellerna som ingår i Vattnets alla fingrar

Vattnets alla fingrar – sex e-noveller

Omslag Vattnets alla fingrar – sex e-noveller

Anna Lindberg, Tova Gerge, Rebecka Bülow, Ida Mirow, Mia Axelsson, och Majk Michaelsdotter (2017)

Vattnets alla fingrar är sex e-noveller som löst kan kopplas till vatten.
Vattnets alla fingrar släpptes lösa när sommartid blev vintertid 2017.
Vattnets alla fingrar har en högupplöst trailer som vi kommer visa nu:

Novellerna är publicerade i e-pub-format. Om du har problem med att läsa formatet, ladda ner en e-boksläsare (till exempel Bluefire Reader, Aldiko, eller PocketBook Reader). Novellerna finns också som pdf.

Flocken av Mia Axelsson rör sig en vild kattflock vid en sommarstuga där två personer längtar efter något annat än varandra. Flocken finns också som pdf.

Sara och blommorna av Rebecka Bülow är en berättelse om croissanter och trosor, om att tigga cigg och få pedikyr, om att utnyttjas och utnyttja och inte veta gränsen däremellan. Sara och blommorna finns också som pdf.

Dessa stövlar – en felaktig översättning av Tova Gerge skildrar genom storstadsfantastik ett relationellt och språkligt tillstånd i upplösning. Dessa stövlar finns även som pdf.

Sirener av Anna Lindberg är en novell om en kantrande relation mellan två unga kvinnor som kretsar runt varandra under en båtluff i Grekland. Sirener finns även som pdf.

Fyra av Majk Michaelsdotter är en novell om vänskap och potentiellt annat. Och om att vara fyra på en ö i Västerbottens skärgård. Fyra finns även som pdf.

Sängen med de höga gavlarna av Ida Mirow är en berättelse om en människa som flyttar in i sitt gamla sovrum i föräldrarnas hus och bäddar ner sig i den stora sängen av trä. Sängen med de höga gavlarna finns även som pdf.

PRESS

Anna Remmets i Opulens 2017-11-15: ”En känsla av undergång”

Anna Lindberg är född 1982 i Falun och bosatt i Stockholm. Hon debuterade 2012 med romanen ”Något måste hända nu” som nominerades till Slangbellan. Hon är även verksam som fotograf och litterär översättare.

Mia Axelsson är född 1983 i Norrköping och bosatt i Stockholm. Hon är bibliotekarie, skrivpedagog och har gått Biskops-Arnös författarskola. Hon har gett ut en diktsamling, Vår gemensamma resa (2017), och publicerats i tidskrifter som Lyrikvännen, Ordkonst och Tydningen.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.