Dockhaveri på bokmässa i Helsingfors

Precis när den svenska bokmässan är över planerar Dockhaveriet sin ankomst till dess finska motsvarighet i Helsingfors om knappt en månad!

Dockhaveri deltar med programpunkten ”Möt förlaget Dockhaveri”, som beskrivs så här:
”Dockhaveri är ett kollektivt förlag sysselsatt med strategier för flersamt skrivande, kritik av genimyten, former för litterär organisering som inte bygger på konkurrens och författarensamhet, samt politiska frågor kring femininitet, funktionalitet och motstånd. I förlaget ingår runt tjugo aktiva konstnärer från textfältet som vill förändra villkoren för publikation och textrelaterad estetik i Sverige. Astra bjuder in Dockhaveri för att tala om antidebuter och att skriva och ge ut litteratur tillsammans.”

Arrangör: Tidskriften Astra
Tid: 25 oktober 2019, kl 12:00–12:30
Plats: Blåbärslandet
Deltagare: Moa Hising Schulman, Anna Lindberg, Elliot Lundegård, Rebecka Bülow

Läs mer här