Det våras för Allrakäraste otyg!

Den 12 mars släpper vi Maria Margareta Österholms roman Allrakäraste otyg – en mörk saga att gå vilse i.

Omslag Allrakäraste Otyg

”Ansiktet är sin egen karta, ögonens håla och näsvingen som flyger över den mittersta breddgraden. Jag har tvättat ängsullen och knådar fram en kuperad terräng. En hastigt åtdragen knut blir skrattgrop. Med kniven far jag över mitt finger, hennes läppar får färg.”

Medan badvädret rullar in ägnar sig Josefin åt en innerlig mission – att sy en egen syster. Petronella och dockflocken iakttar henne från fönstret mittemot. Ibland förvandlas Petronella till fågel men det var längesedan nu. Snart sänder Skörrapporten sin första åskvarning för säsongen. Hon kommer passa precis, tänker Josefin.

Allrakäraste otyg är Maria Margareta Österholms tredje bok, och utkommer tillsammans med ett ljudverk av Astor Wolfe. Om vädret och världen vill så kanske det blir en releasefest utomhus när sommaren börjar närma sig, men såklart vill vi att något ska hända på själva releasedagen också. Delta i onlinereleasen den 12 mars!

Maria Margareta Österholm är medlem i Dockhaveri förlag. Hon är även forskare och lärare i genusvetenskap.

Läs mer om Allrakäraste otyg här och beställ boken i vår shop.