Dockhaveri på Bokmässan

Under Bokmässan i Göteborg, 26–29 september, finns Dockhaveri på plats med monter och försäljning av böcker tillsammans med Systerkonspirationen och Komet. Här finns möjlighet att köpa de alldeles nya böckerna Skär och Frihetsgudinnor och flera av våra äldre böcker, alla till mässpris!

Dockhaveri anordnar dessutom tillsammans med Tidskriften Kritiker ett samtal på Scener & samtal på Göteborgs Litteraturhus, lördag den 28 september. Samtalet går under rubriken Att omförhandla kärlek genom litteratur och beskrivs så här:

”Att omförhandla kärlek genom litteratur och litteratur genom kärlek. Mia Axelsson, Anna Lindberg och Roza Ghaleh Dar i samtal med Rebecka Bülow

I höst ger kollektivförlaget Dockhaveri ut två böcker som utforskar och skevar kärlekens koreografi: Skär av Mia Axelsson och Frihetsgudinnor av Anna Lindberg. De är båda starkt visuella berättelser som förenar ett symboliskt och ett realistiskt plan och kretsar kring teman som sinnlighet och kontrollförlust. Tidskriften Kritiker gav nyligen ut temanumret Förälskad text, där redaktionsmedlemmarna är både författare, förläggare och redaktörer samtidigt. Hur hänger formerna för litterär organisering och skapande ihop med kärlek? Går det att omskapa inte bara kärlekens koreografier utan även litteraturlivets?”

För mer information om samtalet samt tid och plats, se evenemanget på Facebook eller på Scener & samtals hemsida.