SLÄPPFEST för UTELÅST – Uppväxtnostalgi för freaks

Den 20:e september 2018 är det dags för releasefest för Alex Alvina Chamberlands bok Utelåst – Uppväxtnostalgi för freaks på bokhandeln Bysis Bok & Papper på Hornsgatan 80 i Stockholm. Kom och fira, ni behöver inte le och vara glada. Hundar och katter får komma också, så länge hundarna lovar att de respekterar katternas integritet. Alla djur är välkomna, men rovdjuren får lova att låta bli att jaga.

Festen börjar kl. 18 och slutar 22, men ni kan få hoppa på karusellen när ni vill. Även 21.55 om ni inte hinner tidigare. Det kommer spelas musik, låtar som förekommer i boken – allt från Sven-Ingvars till Diamanda Galás till Lauryn Hill, samt ett par andra favoriter. Kl. 19.30 blir det läsningar av Ulrika Dahl, Lidija Praizovic, samt en specialskriven kollektiv text från Dockhaveri. Författarinnan Alex Alvina Chamberland läser också från Utelåst – Uppväxtnostalgi för freaks och dess refuseringsbrev.

Boken kommer finnas till försäljning och det går även att få den signerad med namn och rosa läppstiftspussmärke.

Tid: Från 18.00-22.00, läsningarna sker kl. 19.30

Plats: Bokhandeln Bysis Bok & Papper, Hornsgatan 80, Stockolm

PS Kan ni inte komma på denna blir det också release i Göteborg 29:e september!